Piggelin

Efter febern igår vaknade lillan med full energi i morse och utan feber. Skönt!! Hela eftermiddagen har vi varit ute och lekt med grannarna. Jättemysigt, vi har typ vårt eget lilla dagis på gatan ;). Olivia har börjat bli väldigt fokuserat på mitt och ditt, eller det vill säga att allt hon vill ha är ju såklart hennes!! Bara att bita ihop och ta upp kampen med det ... blir nog inte enklare med tiden. Imorgon väntar en dagisdag innan långhelgen.


Första projektet idag, storhandla! Kul, om man får bete sig hur som helst tycker Olivia ;). Höga, mycket höga, men glada toner hördes på hela Citygross...tur kl bara var 08.30 och citygross nästan var tomt på folk ;). Nästa projekt är att komma på hur man på ett kontrollerat sätt skruvar ner för Olivias röstresurser ;)


En lycklig Olivia som hoppade på Karls nya lastbil. Karl är 2.5 år och Mollie på bobbycaren är snart 4 år.


Sur Olivia som blev väldigt förtjust i Karls lastbil och nu gör allt för att hitta ett sätt att leka med den!


Om man ger alla barnen ett åkfordon (som de är nöjda med...Olivia fick låna lastbilen och då var hennes dag räddat) och en liten uppfart att åka ner för då är de upptagna för en stund :).


Busar med Vendela. Skoj att krocka med andra. Lite hyfs har hon lärt sig hon skriker i alla fall "akta" innan hon kör in i någon (hade kanske varit bättre att lära henne att man inte kör på andra ;);))


Mys i gungstolen med Mollie och Vendela innan läggdags