8 månader

Grattis på 8 månaders dagen "lilla" Olivia <3. Dagen började med ett besök på BVC. Vikt 8890 g & längd 72 cm, vilket betyder att Olivia är 100 cm mindre än mig ;) och vikten behöver vi inte prata om ;).
Idag är det dags att öka till 2 middagar pr dag och om allt går enligt planen kommer matskemat se ut såhär ca: Ersättning kl 08, gröt kl 10, middag kl 12, ersättning kl 14, mellis kl 16, middag kl 18 och välling kl 20...när ska vi hinna göra annat än att förbereda mat??? ;). Hon sover 2 gånger pr dag kl ca 10 & 14. Ena sovpasset är ca 1 timme och det andra är 2-3 timmar. Sover från 20 till 07-08 som innan...dock oftare upp kl 07 tyvärr ;). Hon kan vakna en gång på kvällen men efter vi går och lägger oss så sover hon alltid hela natten. Hon är så söt med sin lilla tand som är på väg upp =) och en till är på väg att bryta sig upp bredvid. Olivia börjar visa lite mer egen vilja och blir frustrerat om vi inte förstår vad hon vill ;). Glad tjej som börjar tröttna på sin gåstol nu när hon kan utforska huset nästan lika fort krypandes =). Djuren har det inte lätt precis nu, men som tur är så är de jättesnälla, även om Olivia ligger på dem och drar mindre snällt i pälsen. Milo är smart han går så fort Olivia kommer, Ella mindre smart hon ligger kvar och får genomlida tortyren ;). Kattungarna är inte rädda för Olivia längre vilket innebär att de också får en "kram" ibland ;).
Jag satt vi datorn idag och undrade vad familjen höll på med i vardagsrummet...på bilderna längre ner ser ni vad de höll på med!
.

Olivia 8 månader.


 

Pappa har byggt en koja till Olivia.


 

Nu då pappa?? Ska jag bara sitta här?? <3