Busunge!

Det är full fart på lillan härhemma, hon flyger från rum till rum och hittar på bus och hyss ;). Det nya är att leka i katterna klätterställning. Det gick bra så länge hon höll sig till kojan som står på golvet, men nu klättrar hon upp i hängkojan lätt som en plätt så idag åkte den understa delen av klösträdet ut i förrådet ;). Ser inte fram emot när hon lyckas klättra upp på köksstolarna...kan bli lite farligt!
Lite jobbigt har vi fortfarande på natten med hostan. Hon vaknar gärna en gång och är ledsen och har lite svårt att somna om, det funkar om hon ligger på mig men så kan vi ju inte ha det i längre tid. Dock är det väldigt mysigt så lite myser vi och sen är hon ofta lugnare när jag lägger henne igen. Vem vet hon kanske har en mardröm...
Idag var vi på öppna förskolan i Höganäs på babyrytmik med Lisen och Axel. Jag tycker rytmiken är mysig men Olivia förstår sig inte helt på den, hon vill hellre leka med alla leksaker. I vanliga fall är vi i Viken på öppna förskolan på sångstund, detta fångar Olivia mycket mera så vi får se hur vi gör på måndagar framöver...kanske vexlar lite! Vi brukar gå på öppna förskolan måndag och onsdag då Olivia älskar att leka med leksakerna och de andra barnen.
.

Roligt att krypa ner i hålan :)


 

Akrobaten Olivia...Katterna undrar vad hon håller på med...

Hur kommer man vidare härifrån...(?)

Kommentera här: